3dar

Kom nyss innanför dörren. Herregud vilket skit väder det är ute. Antingen ska det regna eller så ska det vara solsken! inget mittimellan..
Iallafall så ska jag snart packa ner det sista i väskan sen åka ner till Pappa där det blir lite "för" firande för mig och Syrran.
Har inte skrivit något här på hela veckan nästan, men vi har haft fullt upp i skolan, det har varit galet mycket.
Men nu är det lov och jag ska absolut inte klaga, tänkte istället önska alla ett bra höstlov.

slänger på mig några gammla trasor och lite puder nu,

Ida
ciao


.

förlåt


can´t get you out of my head

Har inget att skriva om. Kan bara säga att allt flyter på som det ska!  Har prov i morgon så jag sitter och försöker läsa in det sista nu, sen blir det Grey´s och fråga olle, hah! 



When we use to do it

så nu är jag tillbaka igen, hade inte orken att ens leta upp datorn när jag kom hem igår så det blev inget skrivande.. men nu är jag igång igen!!

helgen var iallafall galet bra. Glömde tyvär kameran hemma, men jag letar upp några bilder från någon annan så kommer dom finnas här snart.

Fredagen spenderades på Medellerutan i stort sett hela kvällen med mycket trevligt sällskap. Sånt behövs oftare!
åkte hem ganska tidigt pga mitt humör... men men!

Lördagen kan jag inte säga mer om än att det var Sjukt roligt!  vi var hos Elin hela kvällen och ja det förklarar ju en hel del.. haha!

nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis sen ner och läsa och sova, skulle inte sitta fel med lite mysigt sällskap...!:)

Ha det bra.
CIAO


o

underbart rolig kväll igår...!
skriver när jag kommer hem. måste springa ut till bussen!


anddoitagain

varför ska det regna.. jag skulle ju ut på en långprommenad!:(  jag får vänta och se om det går över annars ska jag ta mig orken och åka ner till FeelGood, duktigt för att vara Ida.. jaa verkligen! men det är ju inte säkert, hoppas det slutar regna.. haha!
ja annars så gör jag inte så jätte mycket, haft en jävligt dålig dag bara, hoppas mitt humör höjs tills i HELGEN! men det blir nog inte så svårt när tjejerna kommer imorgon♥

nu ska jag väl krypa under filten och titta på någon bra film och hoppas regnet slutar inom 1 timma, annars så drar jag.(tror jag) haha, jo det gör jag !
ha det bra så länge så skriver jag sen, kom på nu att det blev inte någon uppdatering igår, men jag satt mest och pluggade hela dagen, och justfan plugga måste jag göra nu med.
Laterrrr


fräsch brud, min dag alltså..

tisdag

Vissa dagar älskar jag att bara slippa bry dig om hur man ser ut, ungefär en sån dag var Idag!
och den var hur skön som helst, var i skolan till halv fyra sen åkte jag hem och hämtade varmare kläder, sen vidare till Mcdonalds för lite prat med J och I. Trevligt trevligt..!

och nu sitter jag här och nästan somnar framför datorn, så jag hoppas in en snabbis i duschen och sen lägger mig!
Nightttt♥


fett

svängde förbi hemma för att hämta lite kläder bara, jag sticker iväg till den såkallade macee donalds.
Laterooo


NIGHTYY

Godnatt allihopa! ♥

Thai

Jag skulle inte direkt tacka nej om någon kom fram och frågade om jag ville åka till Thailand i 5 veckor! 45 graders värma, ja tack!
varför har man inte mer pengar eller tid?

JAG VILL TILLBAKA!
NU, snälla!

afternoonleopard


Give my gun away when its loaded


jaa ni, en ny skolvecka har jag framför mig. Inte så jätte mycket plugg faktist, men nästa vecka kommer nog likna helvetet därimot, kanske ska börja plugga lite tills dess, om jag har viljan... vilket jag inte tror jag kommer att ha. haha!
nu har jag precis letat i varenda litet hörn efter min lilla kamera som var spårlöst försvunnen. så hittar jag den under min säng?. fråga mig inte varför jag har lagt den där.. hahahaha

hur skön är inte tröjan som följde med hem i fredags?!! ( skapligt suddig bild, men det är den enda jag tagit)

summertime

alla tycker jag tjatar för mycket men måste säga att jag saknar verkligen sommaren!
vaknade hyffsat tidigt gick upp och tog på sig bikinin gick ner och åt frukost ute sen packa strandväskan med solkräm, handduk, musik och vattenflaska, sen hoppa på cykeln med solstolen och åka ner till Varamon! ungefär så såg mina mornar ut i sommras..åhhhh så härligt!och jag saknar det verkligen.
man kände sig så himla fräsch och snygg när man var brun och nyduschad. Nu på hösten/vintern känner man sig bara blek och ofräsch. Fast det possitiva med Vintern är ju alla mysiga halsdukar,mössor,jackor,skor ja helt enkelt kläderna!!
och vi ska inte tala om Julafton. Det ligger 1 på topp 10 , LÄTT!!


herregud vad brun jag var om mina ben, jag vet jag har lagt till effekt på bilden, men kolla bara jämfört med handen hur brun jag var. Varför försvinner det?
sur jag blir....


OOO



I´mback

Som det har strulat allt med mina datorer! herregud, allt från att internet la av till att min dator näst intill brann upp!
men nu är jag iallafall tillbaka med en massa saker att berätta!:)
Allt verkligen förändrats känns det som, mitt liv har liksom kommit ett steg "högre upp", det här känns verkligen bra!
min vecka har bestått utav plugg och trevliga fika stunder med dom härligaste. Idag hade jag bestämmt mig föratt åka ner till pappa efter skolan och hämta lite saker, men då ringer han när jag sitter på bussen och frågar om vi inte ska ta en tripp in till linköping istället. Och såklart, 10 minuter senare sitter jag i bilen påväg mot linköping med en full plånbok och en väldigt snäll pappa!
tyvär vart det nästan ingenting inhandlat, skulle kollat efter min vinterjacka, men hann inte dit innan den affären stängde. Så vi fick kolla runt lite efter lite allt möjligt nödvändigt. Hittade en tröj/jacka från stadium och lite godis, hehe♥
nu ikväll har jag absolut inte gjort någonting, åt god mat och sen kom Fellan en liten stund och underhöll mig. Det behövdes verkligen!! snart ska jag bädda rent i sängen och sen sova riktigt länge..!
imorgon blir det en galet bra dag!
vi hörs då. Ha det så bra!
Hugsss

haha, hjälmarna där uppe gör hela bilden!

RSS 2.0