fridayyyyy

har precis vaknat ska hoppa in i duschen lite snabbt, har ganska bråttom.
det kommer en "dagens" senare!


Norway pictures!

haha, bjuder lite med va..

bjuder på alla bilderna, hade det iallafall galet bra.! Tack för resan Fellan!♥

aswewalkthruethedoor

så, nu har jag kommit in från en härlig runda med den bästa!:)
sitter och har precis duschat av mig lite snabbt.

Min dag har i stortsätt bestått av barnskrik och byta blöjor, men vad gör man inte för pengarna.
Iallafall så började det med att jag glömmde ställa min klocka imorse så jag försov mig och vaknade 9.15 och bussen gick 9.25, jag fick rusa upp och dra på mig några gammla kläder och sminka mig på 2 sekunder och rusa ut till bussen som precis kom. I väntan på att den andra bussen inne i stan skulle komma så hoppade jag in på Östessons óch köpte en macka och drickyoughurt till frukost. Sen mötte jag upp Fellan och vi åkte ner till pappa och var barnvakt hela dagen. 
jag längtar fortfarande efter när jag ska få barn men fyfan,rent ut sagt vad äckligt det är med barnspya, och när dom bajsar ner hela kläderna. Uscch!

Nu sitter jag iallafall här och har precis laddat in alla Norge bilder, dom kommer i ett senare inlägg ikväll, och ska kolla runt lite på alla olika bloggar.
kommer in senare!
laterrr!♥

Torsdag

halloo! jag sticker ut på en långprommenad med den bästa♥!skriver om dagen när jag kommer in igen!


Rubrik

Just det, ville bara att ni skulle veta att jag kommer att få igång designen på bloggen nästa vecka!åhh intressant inlägg åhh vad jag måste sova åhh vad jag inte är trött åhh vad trött jag kommer vara när jag ska gå upp imorgon!ne nu måste jag sova!talktoyoulatero!

donotwanttoloseyou

okej, nu är jag hemma från Norge, äntligen. Eller aa jag har vart hemma i 6h men har gjort annat så har inte kunnat skriva något,!
Iallafall så har jag åkt bil i 15 timmar och vart på alla möjliga konstiga ställen i Norge, Absolut bästa var i Oslo mitt inne i smeten låg vårat hotell, UNDERBART, kunde ta ca 20 steg så var första affären (carlings). Satan så härligt ! men såklart så strular mitt bankomatkort som vanligt så jag hann bara med att köpa ett par taights från "bik bok" sen fungerade det inte mer, men är ändå glad att jag hann med att köpa något litet iallafall, tog inte så jätte många bilder, men dom som finns kommer upp imorn eller på fredag!

när jag kom hem hade jag verkligen panik, hade knappt rört på mig på två dygn, så jag tog på mej löparkläderna och skorna och sprang ut, sprang tills mina ben inte klarade mer. Det var nog det skönaste på länge! :)

Nu sitter jag här och nästan tänker norska, (man lär sig skapligt lätt) och pratar med en av mina fina vänner som jag aldrig vill förlora! ♥

Och min säng ser väldigt skön ut så jag ska lägga mig och kolla om det är något bra på tv, sen sova.
Imorgon ska jag upp tidigt för att åka och vara barnvakt, inte så länge så jag kan sova när jag kommer hem som tur är!


Söndag

det är ett evigt tjat om det här med att jag ska fixa bloggen, men det är i fullgång, men jag skriver som vanligt så länge:)

gårkvällen vart helt okej, åkte först iväg till släkten och åt middag, sen fortsatte jag och F vidare till E och där satt vi hela kvällen och rökte vattenpipa och hade det allmänt mysigt, nackdelen är att det är så kallt nu på kvällarna så man måste verkligen ha varma kläder på sig om man ska sitta ute. åkte därifrån vid 12 ungefär sen fick jag sällskap hem av O !:)♥

Idag har jag inte så mycket plannerat, skulle behöva inhandla 100 nya par jeans, men såklart finns det inga affärer öppna på en söndag i Motala! Tror jag istället går ut en sväng med kameran och fotar lite till rummet. verkligen härligt väder ute!
skriver mer sen ikväll!
sköt om er!
Hugs

everything is not about how I look, It´s about love and trust..


itstartedoutasafeeling

Jag är så galet sugen på att börja nu, vill blogga serriöst. Det är så himla kul!
Men snart är allt på sin plats, ska fixa lite bilder och färg sen är det jag som tar tag i det här!
kan inte lova någon exakt dag som det blir klart, men förhoppningsvis i nu i veckan.

kan inte hålla mig så jag skriver ett ganska långt inlägg nu som ni kan trösta er med tills jag kommer igång.
Just nu sitter jag och tittar på sveriges nog märkligaste film, fattar inte ett skit, men ska nog ge den några minuter till och se om den blir bättre, sen måste jag gå och laga lite mat till mig själv eftersom ingen annan kommer och gör det.:) 
Min näsa och hals blir helt enkelt inte bättre, har vart dö förkyld och hosta i snart 4 veckor. Visst det har avtagit lite med hostan och så, men näsan är i samma skick som den var när det började, men som tur är så har jag inte haft någon feber, så det är ju bra. Men jag ska nog ta med mig mamma till doktorn så får vi kolla vad det är, jag vill inte gå omkring och vara "sjuk" hela tiden.
I eftermiddag ska jag iallafall in till stan och möta upp Johanna för en fika och lite girltalk. Sen ska jag nog vidare och träffa O en stund!:)

inte så jätte långt och inte så jätte intressant inlägg men det är ju alltid nåt! Ni får nöja er så länge!
nu ska jag gå och värma något gott från köket!

sköt om er!
Hugsjag just nu

håller på att

håller på att fixa massor med bloggen, det är snart klart,
ni får stå ut ett tag till!


RSS 2.0